#06 | BERGEN  |

Bergen Kundeserviceforum arrangerer for syvende gang Kundeservicedagene i Bergen. Konferansen avholdes 27 og 28 september, og har fått navnet “Endringsglede – nøkkelen til morgendagens kundeopplevelser”.

STORE ENDRINGER I VENTE

Mange bedrifter opplever i dag store utfordringer i hverdagen. Konkurransesituasjonen er tøff, det er rift om de gode menneskene og ny teknologi for effektivisering og automatisering lanseres raskere enn noen gang.

Skjermbilde 2017-07-08 kl. 14.06.35

Prosjektgruppen har søkt å utarbeide et program for årets konferanse som både setter fokus på mennesker og teknologi og det samspillet som er nødvendig for å lykkes. Vi har invitert foredragsholdere som kan belyse ulike aspekter knyttet til endring.

Her kan du lese mer om program og påmelding:

Prosjektgruppen for Kundeservicedagene har jobbet i snart et år med konferansen. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at programmet er spennende, og ser frem til å møte mange spennende foredragsholdere, konferansedeltakere og utstillere til to spennende dager i Bergen.

prosjektgruppen ks dagene-kopi
Prosjektgruppen fra venstre: Birgitte Skår, Steinar B. Christensen (prosjektleder), Birthe V. Solum og Gro Heidi Skarstein, som også er styreleder i Bergen Kundeserviceforum

 

 

 

 

 

Leave a Reply